banner_diensten

Assesments

 

 

Een goede match tussen een persoon en een organisatie hangt van meer af dan alleen vaardigheden en kennis. Parre & Deden gaat bij assessments dan ook een stap verder. We testen vanzelfsprekend competenties, maar kijken ook naar persoonlijke kenmerken, drijfveren, waarden en normen. Het gaat om de persoon achter de resultaten.

Wensen opdrachtgever centraal
Voorafgaand daaraan inventariseren we de wensen van de opdrachtgever. Wat is de visie van het bedrijf? De cultuur? De samenstelling van het team? We helpen u deze zo helder mogelijk te omschrijven. Zo gaan we heel gericht het assessment in.

Duidelijk inzicht
Aan de hand van verschillende situaties, gesprekken, systeemopstellingen en testen komen we na een dag tot een heldere, concrete en herkenbare rapportage voor zowel de opdrachtgever als kandidaat. Daarin staan niet alleen de kwaliteiten, maar ook de leer- en ontwikkelpunten van de persoon. Vanzelfsprekend bespreken we de resultaten met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Dat geeft beide partijen een duidelijk inzicht in de wederzijdse geschiktheid en mogelijke doorgroeikansen.

Meer dan alleen een assessment
Het assessment is niet alleen voor de opdrachtgever waardevol, ook de kandidaat krijgt bruikbare handvatten mee voor toekomstige ontwikkeling. Zo is het assessment een indicatie voor geschiktheid en tegelijkertijd een inspirerende, zinvolle, coachende belevenis waar de kandidaat direct mee aan de slag kan.

Assessment+
Wil je een assessment voor je kandidaat die ook in de toekomst resultaten biedt? Stuur dan een mail naar info@parre-deden.nl